Nieuws

TAPA – Relevante certificering

Het gaat te ver om alles over TAPA te vertellen, maar duidelijk is dat chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers worden opgeleid, geïnstrueerd en een backgrondcheck ondergaan. Bij NOY.NL wordt gereden met sterk beveiligde vrachtwagens met satellite-tracking en speciale sloten.

Veiligheid en zekerheid.

Het gaat te ver om alles over TAPA prijs te geven, maar duidelijk is dat chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers worden opgeleid, geïnstrueerd en een backgrondcheck ondergaan. Er wordt gereden met sterk beveiligde vrachtwagens met satellite-tracking en speciale sloten. Chauffeurs maken gebruik van exclusieve beveiligde parkeerplaatsen en eventueel escortes. Als TAPA-executive levert NOY ook veiligheid en zekerheid op maat. Dat is TAPA+.

Relevante certificering

Deze en andere certificeringen maken voor klanten heel tastbaar op welk niveau NOY opereert. Relevante certificeringen zijn het logische doel, dus NOY gaat niet blind voor elke certificering. Steeds volgt de afweging of een klant of medewerker er baat bij heeft. Het is duidelijk dat
de ene klant andere wensen heeft en andere voorwaarden stelt dan een andere klant. Door maatwerk en continu werken aan de kwaliteit van de dienstverlening ziet u waarvoor NOY.NL staat.

Meer informatie over TAPA vindt u hier

Meer nieuws

 • Toe aan een nieuwe uitdaging?

  Wij hebben diverse openstaande vacatures.

  • Commercieel Medewerker Buitendienst
  • Transport Planner
  • Expediënt

  Bel, app of mail voor verdere info.

  06-20408169 / maureen.noy@noy.nl

 • NOY.NL heeft uw laatste puzzelstukje

  Welk puzzelstukje je ook mist, NOY.NL heeft de invulling.

  Niet alleen op gebied van Transport hebben wij diverse mogelijkheden, ook het magazijn heeft voldoende opslagcapaciteit en is ruim opgezet op op veilige afstand van elkaar diverse werkzaamheden, zoals orderpicking van ompakken, uit te kunnen voeren.

  Interesse van vragen? Neem gerust contact met ons op …

 • Opslag capaciteit

  In Heijen, direct aan de A77 en de grens met Duitsland.

  Nijmegen  ca 26 km  –  Venlo  ca 40 km  –  Duisburg  ca 70 km

   

 • TAPA – Relevante certificering

  Er wordt steeds meer vervoerd en met die logistieke groei neemt ook cargo-crime toe. Het is een industrie geworden. Cargo-crime gaat gepaard met grote verliezen. Om die verliezen te voorkomen heeft NOY alles in het werk gesteld om de internationale TAPA-certificering op niveau 1, 2 en 3 in de wacht te slepen en met succes. Zie de video…. Lees verder