Nieuws

TAPA – Relevante certificering

Het gaat te ver om alles over TAPA te vertellen, maar duidelijk is dat chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers worden opgeleid, geïnstrueerd en een backgrondcheck ondergaan. Bij NOY.NL wordt gereden met sterk beveiligde vrachtwagens met satellite-tracking en speciale sloten.

Veiligheid en zekerheid.

Het gaat te ver om alles over TAPA prijs te geven, maar duidelijk is dat chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers worden opgeleid, geïnstrueerd en een backgrondcheck ondergaan. Er wordt gereden met sterk beveiligde vrachtwagens met satellite-tracking en speciale sloten. Chauffeurs maken gebruik van exclusieve beveiligde parkeerplaatsen en eventueel escortes. Als TAPA-executive levert NOY ook veiligheid en zekerheid op maat. Dat is TAPA+.

Relevante certificering

Deze en andere certificeringen maken voor klanten heel tastbaar op welk niveau NOY opereert. Relevante certificeringen zijn het logische doel, dus NOY gaat niet blind voor elke certificering. Steeds volgt de afweging of een klant of medewerker er baat bij heeft. Het is duidelijk dat
de ene klant andere wensen heeft en andere voorwaarden stelt dan een andere klant. Door maatwerk en continu werken aan de kwaliteit van de dienstverlening ziet u waarvoor NOY.NL staat.

Meer informatie over TAPA vindt u hier

Meer nieuws

 • Kom jij ons team versterken?

  NOY.NL is een toonaangevend familiebedrijf, opgericht in 1915. Met ongeveer 100 trekkende en getrokken eenheden zijn wij met name actief in het transport van volle ladingen tussen Nederland, Zwitserland, België en het Ruhrgebied. De transporten worden hoofdzakelijk uitgevoerd met kastentrailers. Wij willen onze familie verder uitbreiden en hiervoor zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs voor eendaagse en meerdaagse ritten.

 • NOY.NL heeft uw laatste puzzelstukje

  Welk puzzelstukje je ook mist, NOY.NL heeft de invulling.

  Niet alleen op gebied van Transport hebben wij diverse mogelijkheden, ook het magazijn heeft voldoende opslagcapaciteit en is ruim opgezet op op veilige afstand van elkaar diverse werkzaamheden, zoals orderpicking van ompakken, uit te kunnen voeren.

  Interesse van vragen? Neem gerust contact met ons op …

 • Opslag capaciteit

  In Heijen, direct aan de A77 en de grens met Duitsland.

  Nijmegen  ca 26 km  –  Venlo  ca 40 km  –  Duisburg  ca 70 km

   

 • VEILIGHEID VOOROP. COVID-19

  In overeenstemming met de richtlijnen van de regering, neemt NOY.NL de verantwoordelijkheid en solidariteit in deze bijzondere situatie ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.

  De gezondheid van onze gewaardeerde klanten, ons team en alle partners met wie wij samenwerken is van groot belang.

  Wij doen onze uiterste best om U te voorzien van onze service zoals U die van ons gewend bent.

  Indien U vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze Customer Service via customerservice@noy.nl

  Wij wensen u veel sterkte in deze onzekere tijd.

 • Logistieke oplossingen nodig rondom Kerst en Oud & Nieuw?

  Reserveer alvast transport of warehouse capaciteit en blijf In Control!

   

   

   

   

 • Dag van de Vrachtwagen Chauffeur

  Vandaag zetten wij onze chauffeurs in het zonnetje!

  Heren, bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit.

 • Black Friday

  Reserveer nu extra transport capaciteit en wij regelen de rest!

 • TAPA – Relevante certificering

  Er wordt steeds meer vervoerd en met die logistieke groei neemt ook cargo-crime toe. Het is een industrie geworden. Cargo-crime gaat gepaard met grote verliezen. Om die verliezen te voorkomen heeft NOY alles in het werk gesteld om de internationale TAPA-certificering op niveau 1, 2 en 3 in de wacht te slepen en met succes. Zie de video…. Lees verder