NOY.NL bestaat sinds 1915 en nog altijd is de onderneming jong van geest. NOY heeft een ongekende drive om voor haar klanten optimaal te presteren. Dat betekent dat NOY.NL haar medewerkers doorlopend traint, goed voor ze zorgt en nieuwe (technologische en duurzame) ontwikkelingen toepast mits ze relevant zijn. Dat maakt u en uw klanten flexibeler en betrouwbaarder dan ooit.

Elke dag anders

De belangen zijn voor elke klant elke dag anders. NOY.NL weegt die belangen af en zorgt voor een passende oplossing. Het is dus altijd maatwerk. U vraagt flexibiliteit die het mogelijk maakt om op verschillende niveaus te werken. NOY.NL maakt dat waar, zij denken CPB – customer proces based. Uw proces staat dus centraal. Daaromheen richt NOY.NL de ideale infrastructuur in die 100% op uw wensen is afgestemd.

Logistiek die past bij uw eisen

Kies voor NOY als u in control wilt zijn. Bijvoorbeeld bij hele strakke leadtimes, pieken bij seizoensgebonden producten of met variabele hubs in Europa. Wanneer u NOY.NL de regie toevertrouwd, krijgt u de logistiek die past bij uw eisen.

Rekenen op flexibiliteit

Hoeveel flexibiliteit heeft u nodig? NOY.NL kan binnen een uur paraat staan met een goed opgeleide Nederlandse of Duitse chauffeur, duurzame vrachtwagen en tegemoetkomend aan alle TAPA-eisen. Niets voelt zo goed als afspraken nakomen en op elkaar kunnen vertrouwen dat alles geregeld is en op tijd geleverd wordt. In control dus…

Andere pagina’s over NOY: