Er wordt steeds meer vervoerd en met die logistieke groei neemt ook cargo-crime toe. Het is een industrie geworden. Cargo-crime gaat gepaard met grote verliezen. Om verliezen te voorkomen heeft NOY.NL alles in het werk gesteld om de internationale TAPA-certificering op niveau 1, 2 en 3 in de wacht te slepen. En met succes. Dat heeft positieve effecten voor opdrachtgevers: dankzij de TAPA-certificering en bijbehorende werkwijze neemt het kostenverlies sterk af.

Veiligheid en zekerheid.

Het gaat te ver om alles over TAPA te vertellen, maar duidelijk is dat chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers worden opgeleid, geïnstrueerd en een backgrondcheck ondergaan. Er wordt gereden met sterk beveiligde vrachtwagens met satellite-tracking en speciale sloten. Chauffeurs maken gebruik van exclusieve beveiligde parkeerplaatsen en rijden eventueel in escortes. Als TAPA-executive levert NOY ook veiligheid en zekerheid op maat. Dat is TAPA+.

Relevante certificering

Deze en andere certificeringen maken voor klanten heel tastbaar op welk niveau NOY opereert. Relevante certificeringen zijn het logische doel. Steeds volgt de afweging of een klant of medewerker er baat bij heeft. Het spreekt voor zich dat de ene klant andere wensen heeft en andere voorwaarden stelt dan een andere klant. Door maatwerk en continu werken aan de kwaliteit van de dienstverlening ziet u waarvoor NOY.NL staat. Bekijk de video over TAPA hier.

Andere pagina’s over NOY: